furmint-napok

FURMINT NAPOK

REGISZTRÁCIÓ

Szombat
2018.02.24.
12:00 - 13:30 és 15:00 - 16:30

A szombati napon az érdeklődők 3 helyszínen összesen 6 ültetett kóstolón ismerkedhetnek meg a balatoni furmintok arcával, összehasonlíthatják a különböző borvidékekről érkező pincészetek borait, és betekintést kaphatnak a fajtával kapcsolatos kezdeményezésekbe. A 3-4 borász részvételével zajló beszélgetéseket a boros szféra ismert alakjai moderálják majd, ahol a szemináriumon részvevő pincészetek tételeinek kóstolására is sor kerül.
Jegyár: 11.000,- / fő,  tartalmaz két szakmai kurzuson való részvételt, azok borsorát és a falun belüli ingyenes transzfert a helyszínek között.

Válassza ki, mely programokon kíván részt venni! (mindegyik szekcióban egy kóstoló választása lehetséges)


Kísérő rendezvények

Időpont: 2018. február 23-25.
Helyszín: Köveskál (Pálffy Pince, Káli Kövek Borászat, Káli Art Inn, Kővirág, Mi A Kő)

2018 február utolsó hétvégéjén a Balatonon is beköszönt a Furmint Február: a helyi vendéglátók összefogásából született meg a Furmint Napok ötlete, amelynek keretében a Pálffy Pince, a Káli Kövek Borászat, a Káli Art Inn, a Kővirág és a Mi A Kő hagyományteremtő szándékkal három teljes napot szentel a szőlőfajtának.

Péntek

Ültetett Furmint borvacsora sommelierek közreműködésével a Káli Art Inn, Kővirág és Mi A Kő éttermekben.
Jegyvásárlás: egyénileg, helyszínen vagy elővételben az adott étteremnél

Vasárnap

Dűlőtúra a Pálffy Pincével, regeneráló pihenés a Káli Kövekben kávéval, teával, süteménnyel, valamint vasárnapi villásreggeli a házigazda vendéglátóhelyek szervezésében.
Jegyvásárlás: egyénileg, elővételben az adott helyszínen

kostolom-szolgaltatasok