Amit az estéről tudni érdemes elöljáróban

Az est moderátora: Czinege Tamás

Segít nekünk az este folyamán eligazodni  a borgasztronómia útvesztőiben és feltárja a bor és ételkombinációk végtelen és izgalmas világát.

Öltözet: Business Casual

Parkolás: Ha autózásra szánnád a fejed, amit nem ajánlunk, akkor a Bálna parkolóházában tudsz parkolni.

Pár perc gyalog a helyszíntől.

Amiről beszélgetünk: Bor és az informatika kapcsolata

Témaindító  beszéd 18:45  – 19:00

Liszai László, Futurion & Pintér Zsolt, Kóstolom

Meghívott borászvendégeink:

Bussay Dóra – Bussay Pincészet

Homonna Attila – Homola Pincészet

Ruppert Ákos – Ruppert Borház

Katona Dániel – Sauska Pincészet

Meghívott zenekar

Acoustic Cuts

Menü

Amuse bouche

Thai mangó, füstölt maldon, chilis maldon,

 lime-os Himalája só

Homola Hajnóczy Olaszrizling 2015

Előétel

Őstermelői kecskesajt, cukkini, uborka

Sauska Rosé pezsgő & Bussay Rajnai 2015

 –

Leves

Sárgadinnye consommé, sonka hab, turbolya

Ruppert Chardonnay 2015 & Sauska Brut pezsgő

Főétel

Nyúl comb, vadaskrém, knédli, baby répa,

 pak-choy, waduvan

Homola Kékfrankos 2015 & Ruppert Villányi Franc 2012

Desszert

Mákosguba, kakukkfű, cseresznye

Bussay Tramini 2015 & Sauska Extra Brut

Hivatalos borkereskedő partnerünk a rendezvényen:

 borkereskedo partnerunk - kostolom

kostolom_logo_teli
12647040_1660130177569635_4221425837318662668_n
microsoft_logo
futurion_logo_nobg_rgb-orange-masolata-2